Ga Nou Maar Gewoon!

Sneltrein Opfris Cursus

Het kindertheaterstuk Ga Nou Maar Gewoon,
wat een medley was tussen The Wiz, De Tovenaar van Oz, Wicked en een eigen verhaal, kon helaas in april niet worden opgevoerd.

De kinderen waren zo dichtbij de uitvoering en hadden zo hard gewerkt dat de teleurstelling natuurlijk groot was, toen bleek dat we moesten annuleren.

Nu we weer aan de slag mogen, willen we in een recordtempo de hele cast weer bij elkaar vragen en op een paar maandagen het stuk weer helemaal eigen maken.

We kijken wel hoever we komen, script in de hand, werken met een verteller, her en der wat er tussen uit halen… het maakt niet uit!

Het belangrijkste is dat we de repetitieperiode met net zoveel plezier als tijdens de lessen kunnen afsluiten en dat het stuk tóch op de planken komt, hoewel misschien iets anders dan we ooit voor ogen hadden.
De titel spreekt boekdelen, we doen het gewoon!

De kinderen gaan o.l.v. Marie Louise aan de slag met het stuk.

Regie: Marie-Louise o'Herne

Voor wie:

  • Kinderen van ongeveer 5 t/m 7 jaar

Voorstelling:

  • De datum voor de uitvoering wordt na overleg nog bekend gemaakt!

Locatie:

De cursus is op basis van een minimum en een maximum aantal deelnemers; dit betekent dat het bestuur beoordeelt of de cursus doorgang kan vinden.
We gaan ons uiteraard inspannen iedereen op de cursus van haar of zijn voorkeur te plaatsen, maar dat is wellicht niet altijd mogelijk.

Hierover word je tijdig geïnformeerd.

Tijdens reguliere schoolvakanties is er in principe geen les, tenzij de regisseur in overleg met de groep anders bepaalt.