SJAKIE en de SNOEPJESFABRIEK

De kindertheatervoorstelling van La Troupe welke uitgevoerd wordt in mei 2022, is gebaseerd op een geliefde, welbekende klassieker.

Sjakie wint, geheel tegen de verwachting in, een rondleiding door ’s werelds meest mysterieuze snoepfabriek. Er gebeuren wonderlijke zaken en er verschijnen merkwaardige figuren ten tonele. Dit wordt een kleurrijk, vrolijk, spannend en swingend theaterstuk, waar je letterlijk en figuurlijk je tanden in wil zetten. In deze voorstelling en de repetities zit voor ieder wat wils!

We gaan werken met duidelijke, ‘eigen’ scenes en ensemblestukken en mixen alles tot een smakelijk geheel. Toneelspelen was nog nooit zo lekker!

De cursus wordt gegeven door Marie Louise O’Herne. Marie Louise is al ruim 10 jaar verbonden aan La Troupe als regisseur. Verder werkt ze o.a. bij Theaterhuis Gorinchem en als actrice bij b.v. Ouwehands Dierenpark, waar ze de parkshows verzorgt. En ze is te zien in sprankelende voorstellingen als ‘Flinke Soep’ en ‘Beestje Beestje Beestje’ over de plastic soep en biodiversiteit.

Tijdens reguliere schoolvakanties is er in principe geen les, tenzij de regisseur in overleg met de groep anders bepaalt.

Wil je meer informatie over onze cursussen, of heb je andere vragen, stuur een email naar: info@latroupe.nl

Regie: Marie-Louise o'Herne

Voor wie:

  • Kinderen 7 - 12  jaar (maximaal 16 kinderen)

Eerste les:

  • start 4 oktober 2021  15:30 - 16:45 uur
  • eerste les is een gratis proefles

Aantal lessen:

  • 24

Voorstelling:

  • mei 2022

Locatie:

Kosten:

  • € 150,-