SJAKIE en de SNOEPJESFABRIEK

De kindertheatervoorstelling van La Troupe welke uitgevoerd wordt in mei 2022, is gebaseerd op een geliefde, welbekende klassieker.

Sjakie wint, geheel tegen de verwachting in, een rondleiding door ’s werelds meest mysterieuze snoepfabriek. Er gebeuren wonderlijke zaken en er verschijnen merkwaardige figuren ten tonele. Dit wordt een kleurrijk, vrolijk, spannend en swingend theaterstuk, waar je letterlijk en figuurlijk je tanden in wil zetten. In deze voorstelling en de repetities zit voor ieder wat wils!

We gaan werken met duidelijke, ‘eigen’ scenes en ensemblestukken en mixen alles tot een smakelijk geheel. Toneelspelen was nog nooit zo lekker!

De cursus wordt gegeven door Marie Louise O’Herne. Marie Louise is al ruim 10 jaar verbonden aan La Troupe als regisseur. Verder werkt ze o.a. bij Theaterhuis Gorinchem en als actrice bij b.v. Ouwehands Dierenpark, waar ze de parkshows verzorgt. En ze is te zien in sprankelende voorstellingen als ‘Flinke Soep’ en ‘Beestje Beestje Beestje’ over de plastic soep en biodiversiteit.

Indien je wilt deelnemen deze theatercursus van La Troupe willen wij graag dat je het inschrijfformulier download, uitprint en invult.

En het ingevulde formulier kunt u inleveren bij het secretariaat:

Vogelsangstraat 30
4141 DJ Leerdam

Of per email sturen naar: info@latroupe.nl

Inschrijfformulier Kinderen 2021/2022

Regie: Marie-Louise o'Herne

Voor wie:

  • Kinderen 7 - 12  jaar (maximaal 16 kinderen)

Eerste les:

  • start 4 oktober 2021  15:30 - 16:45 uur
  • eerste les is een gratis proefles

Aantal lessen:

  • 24

Voorstelling:

  • mei 2022

Locatie:

Kosten:

  • € 150,-

De cursus is op basis van een minimum en een maximum aantal deelnemers; dit betekent dat het bestuur beoordeelt of de cursus doorgang kan vinden.
We gaan ons uiteraard inspannen iedereen op de cursus van haar of zijn voorkeur te plaatsen, maar dat is wellicht niet altijd mogelijk.

Hierover word je tijdig geïnformeerd.

Tijdens reguliere schoolvakanties is er in principe geen les, tenzij de regisseur in overleg met de groep anders bepaalt.